vrijdag 1 juni 2018

Night of the Bands

zaterdag 2 juni 2018

Hardcore at the Sea (No Turning Back)

vrijdag 15 juni 2018

Open Podium Scum

zaterdag 23 juni 2018

CD presentatie AJ Plug "Barefoot" unplugged

zaterdag 10 november 2018

Dream Fest.

vrijdag 1 juni 2018

Night of the Bands

Night of the Bands is een samenwerking tussen Scum en Poplab/Muziekschool. Ook dit jaar heeft het POPLAB weer een super vet programma weten te maken een podium vol met muzikale talenten.
Hulldown is een band die altijd verrast op de “Night of the bands” door hun eigenzinnige stijl en overtuigende uitstraling. Stevige rock, metal en grunge was de muzikale basis van de band daarna neigden ze meer naar de “New Wave sound” van de 80’s. Nu schrijven ze eigen stukken geïnspireerd door de band Vulfpeck. Zij zorgen elk jaar weer voor een verrassend optreden.
Easy Ways heeft zich ontwikkeld tot een groovende machine. De mannen zijn door hun jarenlange samenzijn goed op elkaar ingespeeld en zetten een overtuigend optreden neer. Door de sterke solo’s en goede eigen stukken wordt het publiek direct ingepakt.
Moonlight is een ambitieuze groep die zich eerst richtte op het moeilijke repertoire van Queen en Kensington. De band wordt geleid door Elio Smids en ondersteunt door Jonah Blokhuizen, Laura de Mooij en Kees Verdoes, met een nieuwe aanwinst Anique op zang.
De band wordt nu getypeerd door een sterke groove en veel eigen stukken. zang.
The Groovies zijn de nieuwe lichting van de muziekschool, jong, energiek en vol bravoure laten zij zien dat er nieuw jong talent in aantocht is. Ze spelen eigen songs en covers op hun manier. Misschien wel de verrassing van deze night of the bands.
Popcorn staat te popelen om te spelen op the night of the bands. Zij hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuw repertoire en hebben niet stil gezeten. Onder leiding van Arno Francke en Kirsten Wessing zal deze grote band hun statement maken op the night of the bands.
Nautical miles beyond is een formatie rond Nick Parlevliet en Jaap van der Plas en aangevuld met rocker pur sang Noël Zwetsloot. Zij hebben elkaar ontmoet bij live on stage en hadden direct een klik en dat was al te horen bij de laatste live on stage. Nu presenteren ze hun band in Scum met zangeres Roos Barnhoorn als middelpunt.
Easy Ways is de band die geleid wordt door Alex Ouwehand. Een bekende gitarist uit Katwijk.
Alex heeft de touwtjes strak in handen en zorgt ervoor dat deze band een topprestatie neerzet.
Easy Ways is de verrassing van deze avond, ze zijn nog geen halfjaar bezig en spelen nu al op een hoog niveau.
 
vrijdag 1 juni 2018
Zaal open: 19:30, Aanvang: 20:00
Entree gratis